+45 9626 1300 info@advokatforum.dk
Hjem 5 Kompetencer 5 Fast ejendom

Fast ejendom

Rådgivning af køber og/eller sælger i forbindelse med køb og salg af fast ejendom er en traditionel advokatydelse. Gennem de senere år er der sket en vis standardisering af dokumenterne på dette område, og i løbet af kort tid forventes tinglysningssystemet at overgå helt til IT-baseret tinglysning med en central tinglysningsenhed placeret i Hobro.

Uanset disse standardiseringer og uanset den meget gennemgribende lovregulering der gælder med tilstandsrapporter, ejerskifteforsikringsordninger, energiattester og fortrydelsesretsmuligheder ved boligejendomme, er der fortsat brug for en individuel rådgivning omkring en ejendomshandels juridiske aspekter og konsekvenser.

Vi er med vor mangeårige erfaring i ekspedition af ejendomshandler i stand til at yde en kvalificeret og konkurrencedygtig rådgivning, uanset om det er køber eller sælger, der ønsker vor bistand.

Lejekontraktsforhold – særligt på erhvervslejeområdet – forudsætter ofte en god portion juridisk indsigt og erfaring i de regler, der regulerer dette område. Lejekontraktsvilkår som regulering af lejens størrelse, uopsigelighed, opsigelsesvarsel, erhvervsbeskyttelse, depositum, vedligeholdelsesregler, mulighed for afståelse og fremleje samt meget andet har ofte vidtrækkende og stor økonomisk betydning, hvorfor professionel rådgivning klart må anbefales.

Øvrige forhold omkring fast ejendoms regulering, herunder forholdet til offentlige myndigheder, naboer eller andre vil ligeledes ofte påkalde sig behov for juridisk rådgivning, hvilket vi tilbyder inden for samtlige disse områder.

Jurist & indehaver

Kurt Lunde

kl@advokatforum.dk
Tlf.: +45 96 26 13 22 (dir.)
Mobil: +45 40 16 11 01

Advokatsekretær

Irene Dahl Ryding

ir@advokatforum.dk
Tlf.: 96 26 13 29

Alle kan få brug for en advokat

Tryk på knappen herunder, og kom tilbage til overblikket over vores kompetencer, hvor du kan læse mere.