+45 9626 1300 info@advokatforum.dk
Hjem 5 Kompetencer 5 Forsikrings- og erstatningsret

Forsikrings- og erstatningsret

De fleste mennesker kommer fra tid til anden ud for en eller anden forsikringsbegivenhed, hvor de får behov for rådgivning i forbindelse med afklaring af, om der er forsikringsdækning for skaden og bistand til opgørelse af skaden. Når et forsikringsselskab afviser at dække en skade, viser det sig ofte på grundlag af en gennemgang af sagen og ved fornyet argumentation over for forsikringsselskabet, at selskabet vil være forpligtet til at dække skaden helt eller delvist.

Nogle er desuden så uheldige at blive påført en personskade. Det kan være i forbindelse med færdselsuheld eller andet uheld eller som en arbejdsskade.

Sådanne personskader har ofte indgribende konsekvenser for den enkeltes fremtid og velfærd, og i tiden efter en sådan skadetilføjelse vil ressourcerne til at overskue mulighederne for at få økonomisk erstatning ofte være begrænsede.

Vi har mangeårig erfaring i behandling af disse sager, hvor forsikringsselskaberne anerkender at skulle dække skadelidtes advokatomkostninger, såfremt der er grundlag for at kræve erstatning. For ikke at risikere at få udbetalt en meget mindre i erstatning, end der er grundlag for, anbefaler vi kraftigt, at man som personskadelidt søger juridisk rådgivning i sådanne situationer.

Jurist & indehaver

Kurt Lunde

kl@advokatforum.dk
Tlf.: +45 96 26 13 22 (dir.)
Mobil: +45 40 16 11 01

Advokatsekretær

Irene Dahl Ryding

ir@advokatforum.dk
Tlf.: 96 26 13 29

Alle kan få brug for en advokat

Tryk på knappen herunder, og kom tilbage til overblikket over vores kompetencer, hvor du kan læse mere.